Vi har for tiden problemer med betalingsfunksjonen. Vi jobber med dette, og vil snarlig ha denne i stand.

Visste du at sjøpølse er noe av det aller mest næringsrike som finnes?

Sjøpølse inneholder en helt sjeldent potent blanding av næringsstoffer. Aminoblue er 100% naturlig, ikke tilsatt noen kjemisk genererte stoffer, og er utelukkende laget på frysetørret sjøpølse.

Tilbake til norske middagsbord

Men den står ikke på middagsbordet

Men den står ikke på folk flest sin daglige meny. Og det er ikke så rart. Den er litt merkelig i formen, seig, og rar, og blir sortert bort av fiskere i nordiske farvann. Men dette er nå i rask endring. Forskere verden over, blant annet på SINTEF i Trondheim, studerer disse eiendommelige dyrene inngående. Man inntil nylig bare så vidt begynt å forstå hvilke enestående egenskaper dyrene har.

Tilbake til norske middagsbord

Tilbake til norske middagsbord, så er denne næringsbomben hittil fraværende. Og det blir den nok en stund til da kiloprisene for enkelte partier har nådd helt astronomiske summer. De asiatiske markedene betaler opp til kr 30.000 pr kilo! Men som kostilskudd har den vært tilgjengelig i noen år. Og til en pris, som sammenlignet med råvaren nesten ikke er til å tro.

Skjemabilde

Hvorfor skal du bruke Aminoblue?

 • En helt unik mengde næringstoffer i kosttilskudd
 • Antioksidanter som hemmer skadelig oksidasjon
 • Riboflavin for deg som ikke tåler melkeprodukter
 • Utelukkende basert på næringsbomben sjøpølse
 • Marine aminosyrer for deg som ikke spiser fisk
 • Tilskudd av D-vitamin i vinterhalvåret
 • Høyt jerninnhold for røde blodlegmer
 • Zink for stoffskifte og immunforsvar
 • Rikelig med Omega 3 og Omega 6
 • Magnesium for skjelett og nerver
 • Kalsium for tenner og ben
 • Glukosamin for leddbrusk
 • Masse naturlig kollagen
 • Rikelig med proteiner
 • Alt i én boks!!

Skjemabilde

Påkrevde felter er merket med*

Seafood Home

Abonnement Amino Blue sjøpølse kapsler

Ole Kristian Riise (58) fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag

Etter hjerneslaget for 3 år siden kunne jeg knapt løfte en gaffel til munnen

Nå, i en alder av snart 60 år, løfter jeg 90 kg i benkbress, og er i mitt livs form! Hvordan er det mulig? - Møt Ole Kristian Riise.

Les Ole Kristians utrolige historie

Advarsel: Personer med allergier for sjømat må utvise forsiktighet. Ved tvil, kontakt din fastlege.

Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler AminoBlue

Ved bestilling av AminoBlue, vil du få tilsendt3 måneders forbruk (180 kapsler) fordelt på 3 bokser. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med AminoBlue hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse praktisk og lettvint

Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned for kun kr 399,- pr måned. På alle forsendelser tilkommer Porto på kr. 99,-, og for faktura, et fakturagebyr på kr. 15,-

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. nsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille senest en måned før neste forsendelse leveres til deg. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Kundeservice

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 934 00 041 alle hverdager mellom klokken 10.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@aminoblue.no

Seafood Home stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger innen den tid som lovverket tillater. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en sikker og trygg handel.