Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

(Oppdatert november 2019)

1. Personvernerklæring

Når du bruker dette nettstedet legger nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon (cookies). Vi bruker denne informasjonen til å bedre innholdet på nettstedene, samt motta informasjon som gjør at vi kan ekspedere dine bestillinger når du fyller ut ordreskjema for varebestilling. Vi kan ikke gjenkjenne deg som person med informasjon du ikke selv velger å legge igjen. Alle personopplysninger behandles i tråd med Personopplysningsloven. Har du spørsmål rundt hvordan dine personalia behandles kan du kontakte oss på e-post her.

2. Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vi ønsker å tilby våre brukere den best mulige opplevelsen i våre digitale tjenester. Derfor bruker vi informasjonskapsler (såkalt cookies) for å forbedre brukeropplevelsen i våre digitale kanaler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin når du besøker våre nettsider.

Det er frivillig for deg som besøkende på våre nettsider at det settes informasjonskapsler i din nettleser og du kan når som helst velge å slette allerede nedlastede informasjonskapsler. Du kan også reservere deg mot bruk av informasjonskapsler i de fleste nettlesernes innstillinger.

Ved å bruke våre nettsider og laste inn våre informasjonskapsler samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. I det følgende beskriver vi hvilke opplysninger vi samler inn, formålet med behandlingen og hvem som behandler opplysningene.

Side- og tjenestefunksjonalitet
Vi bruker informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse.

Vi kan også lagre informasjon om hvilke søkeord våre brukere benytter på våre digitale tjenester. Bruksmønsteret for søk lagres og behandles anonymt i aggregert form for å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre.

For å forbedre brukeropplevelsen i våre digitale tjenester
Som en del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøy som samler inn brukerens informasjonskapsler utstedt av betrodde tredjeparter. Disse tredjepartene er Google og Hotjar.

Analyseverktøyene benytter tredjeparters informasjonskapsler som registrerer brukernes IP-adresse og som gir informasjon om den enkelte brukers interaksjoner med våre digitale tjenester. Eksempler på hva informasjonen gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, tidspunkt for besøket, om brukerne besøker nettsidene gjentatte ganger, brukerens geografiske lokasjon (ned til fylkesnivå), hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Til dette formålet bruker vi Google Analytics og Hotjar.

Med Google Analytics bruker vi denne informasjonen for å analysere din og andres nettadferd. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Seafood Home bruker Google Analytics´ sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke IP-adressen som lagres hos Google brukes til å identifisere den enkelte brukeren. For mer informasjon om Google Analytics sin bruk av informasjonskapsler, besøk Google Analytics sin offisielle side.

I tillegg til Google Analytics bruker vi Hotjar. Hotjar gjør opptak av brukersesjoner for å lage varmekart over bruksmønstre. Dine bevegelser med musepeker og klikk registreres, slik at vi kan analysere hvordan våre nettsider brukes. Alt som lagres er anonymt.

Utsteder av informasjonskapselen og lenke til deres personvernerklæring:

  1. Google Analytics – Personvernerklæring
  2. Hotjar – Personvernerklæring

Relevant markedsføring i annonsenettverk
Vi bruker informasjonskapsler utstedt av betrodde tredjeparter til å kunne gi deg relevant markedsføring.

For å kunne gi deg som mottager av nyhetsbrev målrettet informasjon bruker vi informasjonskapsler fra mailchimp til å bli bedre kjent med hvordan du bruker våre digitale tjenester: Din geografiske lokasjon på fylkesnivå, hvilke deler av våre nettsider eller app som du har besøkt, når du besøkte disse, hvilke knapper du trykket på og hvilke finansieringskampanjer du har investert i. Seafood Home bruker denne informasjonen både til å analysere effekten av hvert enkelt nyhetsbrev og for å tilpasse budskapet til hver enkelt bruker, slik at du som mottager opplever vår markedsføring som mest mulig relevant for deg. I neste kapittel beskriver vi våre nyhetsbrev og målrettede markedsføring.

Vi gjør også markedsføring i annonsenettverk, for eksempel gjennom Google, Facebook og LinkedIn, for å vise våre annonsekampanjer på relevante nettsider. For å gjøre dette bruker vi informasjonskapsler utstedt av disse, slik at de kan vise våre annonser i sine tjenester til bestemte målgrupper, for eksempel personer som har besøkt aminoblue.no. Informasjonen disse informasjonskapslene samler om deg kan være hva slags enhet du bruker (nettbrett, type smarttelefon, type laptop etc.) og nettleser.
For markedsføring utenfor epost bruker vi følgende leverandører og deres informasjonskapsler på våre nettsider:

Utsteder av informasjonskapselen og deres personvernerklæring:

  1. Google AdWords – Personvernerklæring
  2. Facebook Connect – Personvernerklæring
  3. Linkedin – Personvernerklæring

Nyhetsbrev og målrettet markedsføring
Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev og målrettet markedsføring fra Seafood Home for alle som ønsker å motta slik informasjon. For at vi skal sende e-post til riktig person må vi registrere ditt navn og epostadresse. mailchimp er databehandler av nyhetsbrevet på vegne av Seafood Home ved at de håndterer de påmeldte mottagernes epostadresser og distribuerer nyhetsbrev ut til disse. Gjennom mailchimp registreres også om du som registrert mottager har åpnet eposten, når du gjorde dette, om du har trykket på epostens linker og om du har brukt epostens funksjon for avregistrering for nyhetsbrev. Alle disse opplysningene slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også dersom vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Hvis du både abonnerer på våre nyhetsbrev og har godtatt vår bruk av informasjonskapsler vil vi også samle inn informasjon om hvordan du bruker våre digitale tjenester ved hjelp av Mailchimp, som beskrevet i forrige kapittel om informasjonskapsler. Seafood Home bruker denne informasjonen både til å analysere effekten av hvert enkelt nyhetsbrev og for å tilpasse budskapet til hver enkelt bruker, slik at du som mottager opplever vår markedsføring som mest mulig relevant for deg.

Sensitive personopplysninger
Seafood Home samler ikke inn noen form for sensitive personopplysninger om deg, hverken fra deg eller fra tredjeparter. Vi ber om at du som bruker eller kunde av Seafood Homes tjenester ikke oppgir noen form for sensitive personopplysninger i din kommunikasjon med Seafood Home.

3. Endringer i dine personopplysninger

Dersom du oppdager eller mistenker at vi har uriktige eller mangelfulle personopplysninger om deg har du krav på innsyn, sletting og retting av disse, så langt det ikke er i konflikt med våre lovkrav. Dette gjelder også dersom det som er korrekte opplysningene har endret seg etter at vi registrerte dem. Slike endringer kan du melde til Seafood Home på post@aminoblue.no, så skal vi endre opplysningene dine.

4. Hvordan vi deler personopplysninger med andre

Vi verken selger, leier ut eller deler dine personopplysninger med andre, utover det vi mener er nødvendig for å levere våre tjenester og som beskrives i denne personvernerklæringen. I de tilfeller vi utleverer personopplysninger med andre vil vi inngå avtale med disse som blant annet definerer hvilke opplysninger det skal gjelde og hvordan de skal behandles.

Seafood Home vil utlevere opplysninger i tilfeller det er pålagt ved lov.

5. Dine rettigheter

Som bruker av Seafood Homes digitale tjenester har du krav på å:

  • få innsyn i dine registrerte opplysninger hos Seafood Home,
  • korrigere dine registrerte opplysninger hos Seafood Home,
  • overføre dine registrerte opplysninger hos Seafood Home,
  • slette dine registrerte opplysninger hos Seafood Home,
  • få innsyn i hvordan vi prosesserer dine opplysninger og sette begrensninger for dette,
  • trekke tilbake dine samtykker,

så lenge dette ikke er i konflikt med de regulatoriske pliktene Seafood Home er pålagt. Dersom du ønsker å benytte deg av disse rettighetene kan du kontakte oss via post@aminoblue.no.

6. Sikkerhet

Seafood Home vil til enhver tid benytte seg av beste praksis for å sikre dine personopplysninger. Disse dataene vil kun være lagret i de systemer som trenger det, gitt de godkjenninger du har gitt om bruk av data.

7. Endringer i personvernerklæringen

For å holde vår personvernerklæring gjeldende kommer vi til å oppdatere eller gjøre endringer. Det er alltid siste versjon som kommer til å ligge på aminoblue.no og ved større oppdateringer vil vi gå ut med informasjon om dette.

8. Kontaktinformasjon

Dersom du ønsker å kontakte Seafood Home kan du kontakte oss via post@aminoblue.no. Her kommer du også i kontakt med Seafood Home sin DPO (Data Protection Officer), Ole Kristian Riise.

9. Din rett til å klage til myndigheter

Du har rett til å klage til tilsynsmyndigheten Datatilsynet. Deres nettside er www.datatilsynet.no.

Advarsel: Personer med allergier for sjømat må utvise forsiktighet. Ved tvil, kontakt din fastlege.

Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler AminoBlue

Ved bestilling av AminoBlue, vil du få tilsendt3 måneders forbruk (180 kapsler) fordelt på 3 bokser. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med AminoBlue hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse praktisk og lettvint

Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned for kun kr 399,- pr måned. På alle forsendelser tilkommer Porto på kr. 99,-, og for faktura, et fakturagebyr på kr. 15,-

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. nsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille senest en måned før neste forsendelse leveres til deg. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Kundeservice

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 934 00 041 alle hverdager mellom klokken 10.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@aminoblue.no

Seafood Home stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger innen den tid som lovverket tillater. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en sikker og trygg handel.