fbpx
Vi har for tiden problemer med betalingsfunksjonen. Vi jobber med dette, og vil snarlig ha denne i stand.

Om oss som står bak AminoBlue

Seafood Home Sales er en fremtidsrettet leverandør av kosttilskudd med en tydelig tanke: Vi setter din helse høyest! Eierne har mer enn 30 års erfaring med næringsmidler fra havet. Vår ambisjon er å hjelpe enkeltpersoner med å få overskudd samt forebygge skader og smerter. Dette gjør vi ved å tilby 100% naturlige næringsmidler med solid selvopplevd effekt, og ikke minst varer av aller beste kvalitet.

Seriøse produkter fra en solid aktør

En gjennomtenkt bruk av kosttilskudd, kombinert med en aktiv livsførsel, kan gi betydelig økt livskvalitet og mindre fysisk ubehag i hverdagen. Alt for mye av maten vi spiser inneholder prosesserte råvarer, som ofte kan redusere næringsverdien sterkt. Vi er ikke så flinke som vi burde til å spise den riktige maten, som feks .fisk, frukt og grønt til daglig. På grunn av dette går vi glipp av helt nødvendige aminosyrer, vitaminer og mineraler.

 

Vår abonnementspakke har høy kvalitet og en svært hyggelig pris. Vi tilbyr enkle leveranser, og skulle du ønske en ekstra levering eller utsette en pakke til neste måned må du gjerne kontakte vårt kundesenter på  934 00 041 alle hverdager mellom klokken 10.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@aminoblue.no.  Vårt abonnement gjør det lett for deg som kunde å sikre deg regelmessige forsendelser av dine AminoBlue, slik at du ikke plutselig står uten kapsler.

 

Produkter fra Seafood Home Sales AS er laget av de beste, tryggeste og mest naturlige råvarene på markedet.

Advarsel: Personer med allergier for sjømat må utvise forsiktighet. Ved tvil, kontakt din fastlege.

Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler AminoBlue

Ved bestilling av AminoBlue, vil du få tilsendt3 måneders forbruk (180 kapsler) fordelt på 3 bokser. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med AminoBlue hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse praktisk og lettvint

Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned for kun kr 399,- pr måned. På alle forsendelser tilkommer Porto på kr. 99,-, og for faktura, et fakturagebyr på kr. 15,-

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. nsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille senest en måned før neste forsendelse leveres til deg. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Kundeservice

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 934 00 041 alle hverdager mellom klokken 10.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@aminoblue.no

Seafood Home stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger innen den tid som lovverket tillater. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en sikker og trygg handel.