Om oss

Om oss som står bak AminoBlue

Seafood Trade AS er en fremtidsrettet leverandør av kosttilskudd med en tydelig tanke: Vi setter din helse høyest! Eierne har mer enn 30 års erfaring med næringsmidler fra havet. Vår ambisjon er å hjelpe enkeltpersoner med å få overskudd samt forebygge skader og smerter. Dette gjør vi ved å tilby 100% naturlige næringsmidler med solid selvopplevd effekt, og ikke minst varer av aller beste kvalitet.

Seriøse produkter fra en solid aktør

En gjennomtenkt bruk av kosttilskudd, kombinert med en aktiv livsførsel, kan gi betydelig økt livskvalitet og mindre fysisk ubehag i hverdagen. Alt for mye av maten vi spiser inneholder prosesserte råvarer, som ofte kan redusere næringsverdien sterkt. Vi er ikke så flinke som vi burde til å spise den riktige maten, som feks .fisk, frukt og grønt til daglig. På grunn av dette går vi glipp av helt nødvendige aminosyrer, vitaminer og mineraler.

 

Vår abonnementspakke har høy kvalitet og en svært hyggelig pris. Vi tilbyr enkle leveranser, og skulle du ønske en ekstra levering eller utsette en pakke til neste måned må du gjerne kontakte vårt kundesenter på  934 00 041 alle hverdager mellom klokken 10.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@aminoblue.no.  Vårt abonnement gjør det lett for deg som kunde å sikre deg regelmessige forsendelser av dine AminoBlue, slik at du ikke plutselig står uten kapsler.

 

Produkter fra Seafood Trade er laget av de beste, tryggeste og mest naturlige råvarene på markedet.

JA, JEG VIL PRØVE AMINOBLUE UFORPLIKTENDE I 3 MÅNEDER!

For å sikre best mulig resultat for bruker, selges kapslene gjennom abonnement med 3 enheter pr forsendelse, 4 ganger i året. Dette gir 2 kapsler pr dag, som er anbefalt dose. Snakk med lege før ønsker du eventuelt øke dosen.

Prøv nå for kun kr. 499,- pr mnd.

Bestill i dag