Kollagen kosttilskudd sjøpølse

Kollagen kostilskudd sjøpølse

Kollagen er en essensiell del av kroppens bindevev, muskel- og beinstruktur, og utgjør omtrent 25% av den samlede proteinvekten. Kostilskuddet Aminoblue har naturlig høyt innhold av Kollagen, samt en rekke andre viktige næringsstoffer.

Bestill i dag Les mer

 

En spesielt potent miks

Sjøpølse kosttilskudd har en spesielt potent miks

Informasjon

Som ett 100% sjøpølsebasert middel, så går ingen stoffer tapt i produksjonen av tilskuddet. I Aminoblue får en med seg hele spekteret. Ettersom tilskuddet er såppass rikt på forskjellige næringsstoffer, så bør en ikke ta det om en har en eller flere typer problemer med mat eller allergier. En skal også være spesielt forsiktig samtidig med bruk av medisiner etter skade, eller ved kroniske sykdommer. Snakk alltid  med lege om du er usikker på din helsesituasjon og kosttilskudd.

Allergisk mot citrus eller tomater?

Spiser du lite fisk, fugl eller kjøtt?

Visste du at Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos både dyr og mennesker? Og at nærmere 25% av alt protein i kroppen vår er Kollagen? I Aminoblue får du Kollagenet rett fra naturen. Det er ikke hydrolysert eller denaturert for produksjon, men naturlig til stede i en trygg mengde for konsum.

Bestill i dag

Her får du MYE for pengene

For å få de samme stoffene som det er i Aminoblue trenger du ikke mindre enn 15 andre tilskudd

Sjøpølse er bortimot unik i sin rikdom på forskjellige typer næring. I det naturlige tilskuddet Aminoblue får du en sjeldent stor mengde nødvendige næringsstoffer. For å gjøre dette ekstra tydelig, så har vi satt opp en sammenligning av hvilke produkter som har de noe av det samme innholdet.

 

Kollagen 2 Collagen plus Omega 3 Vitaepro Omega 6 Møllers Tran D-vitamin Nycomed C-vitamin Collet C-Max Glukosamin & Chondroitin Solgar B-vitamin, B2 Riboflavin Solgar Taurin Solaray Tryptofan Life Extension Metionin Solgar Treonin Bulk Supplmts. Isoleucin AminoCore Valin BCAA M.C. Fenylalanin Twinlab Antioksidanter Medox