Vi har for tiden problemer med betalingsfunksjonen. Vi jobber med dette, og vil snarlig ha denne i stand.

Kamilla tok 5 gullmedaljer i NM på skøyter!

Kamilla Riise tar gull

Kamilla for første gang i sitt liv på skøyter når hun var 75 År. Som 84 åring kan hun nå vise til 5 gullmedaljer i NM, samt å være første deltaker som noensinne har både deltatt og fullført i den alderen. Vi tillater oss å være litt tabloide, da dette faktisk er litt av en prestasjon!

ÅMODT, Buskerud:
Kamilla er i kjempeform. Å gå på skøyter er en krevende øvelse for hele kroppen, både for kondisjon, ledd og muskulatur. Kamilla har i helgen gått fem distanser og tatt gull i alle, totalt 5 gullmedaljer. Det er i seg selv en bragd å fullføre alle distansene i løpet av en helg, så dette er meget imponerende!

 

Kamilla fin i farta på lørdag og på søndag under norgesmesterskapet på skøyter for seniorer

 

Hvordan er det mulig å være i så god form i hennes alder?

Svaret på dette er nok ganske sammensatt, men noen enkle føringer for god helse kan hun gi oss. Som en erfaren sykepleier (45 år innen yrket) vet hun godt hva hun snakker om. Bortsett fra en naturlig hjelp fra gener er det mye en kan gjøre. Det viktigste er å alltid holde seg aktiv. Det blir bare viktigere med alderen. Det er også lurt å trene etter evne. Skader oppstår lettere allerede når en passerer 40, så feil trening eller overtrening må en unngå.

 

Men det Kamilla også legger vekt på er et godt kosthold. Et liv med mye og variert sjømat, friske grønnsaker og riktige mengder søtt har gitt henne en hos helse over tid.

 

Her er Kamilla med 5 gullmedaljer fra lørdagens løp

Her er Kamilla med 5 gullmedaljer fra lørdagens løp

 Behov for noe ekstra?

Tilgjengeligheten på fersk fisk er dessverre blitt dårligere de siste årene. Så kombinert med et naturlig behov for tilskudd av enkelte vitaminer, opplever hun at næringen fra de over 50 forskjellige næringsstoffene i Amino Blue har vært en helt avgjørende for formen hennes. Flere av disse næringsstoffene svært viktige for kroppen vår, og finnes ikke i andre tilskudd. Kamilla begynte med Amino Blue allerede for flere år siden, og med hennes aktive livsstil mener hun bestemt at har det gitt svært gode resultater.

 

Vi gratulerer Kamilla med den utrolige innsatsen og oppfordrer samtidig alle til å komme seg mer ut i vår fantastiske natur, spise mer av våre meget velsmakende råvarer fra havet og i det hele tatt leve bedre!

 

 

Og forresten, tirsdagen før mesterskapet varmet hun opp med å gå 10.000 meter på Valle Hovin. 🙂

 

Les flere av våre brukerhistorier

Påkrevde felter er merket med*

Seafood Home

Abonnement Amino Blue sjøpølse kapsler

Advarsel: Personer med allergier for sjømat må utvise forsiktighet. Ved tvil, kontakt din fastlege.

Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler AminoBlue

Ved bestilling av AminoBlue, vil du få tilsendt3 måneders forbruk (180 kapsler) fordelt på 3 bokser. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med AminoBlue hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse praktisk og lettvint

Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned for kun kr 399,- pr måned. På alle forsendelser tilkommer Porto på kr. 99,-, og for faktura, et fakturagebyr på kr. 15,-

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. nsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille senest en måned før neste forsendelse leveres til deg. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Kundeservice

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 934 00 041 alle hverdager mellom klokken 10.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@aminoblue.no

Seafood Home stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger innen den tid som lovverket tillater. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en sikker og trygg handel.