I 2016 kunne jeg knapt løfte gaffelen til munnen

Ole Kristian fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag i 2015

Nå løfter jeg 90 kg i benkbress, og er i mitt livs form! Hvordan er det mulig? – Møt Ole Kristian Riise

Hjerneslaget

I 2015 ble jeg rammet av hjerneslag. Slaget kom, som de ofte gjør, etter altfor mye stress både på jobb og i fritiden. Jeg hadde over lengre tid tatt på meg for mye, og vært uheldig med utfallet. Det var en dramatisk opplevelse, og uten rask og kyndig hjelp ville jeg nok ikke overlevd.

Tiden etter

Hjerneslagspasienter har daglige utfordringer som andre mennesker ikke ser. Kontroll med armer og bein blir dårligere, vanlige ord forsvinner fra daglig tale, og korttidsminnet svikter til tider.  Jeg fikk sterkt nedsatt førlighet i fingre og ansikt, noe som gjorde selv de enkleste gjøremål nesten uoverkommelige.
Slitasje i muskler og ledd, som jeg også hadde før hjerneslaget, ble langt tøffere.

Livsnødvendige medisiner hadde bivirkningen at all mat smakte generelt dårlig; spesielt sjømat var vanskelig. Fisk og sjømat har alltid gjort meg uvel, selv om jeg ikke har noen påvist allergi.

 

Veien tilbake

Perioden etter slaget var ekstremt tøff. Jeg hadde et flere måneders rehabiliteringsopphold, uten de helt store fremskritt.
Men så kom jeg tilfeldigvis i kontakt med en japaner, som tipset meg om tørket sjøpølse. Han hevdet at nettopp dette bunndyret inneholdt så mye bra stoffer at det kunne ha en god effekt på min tilstand.

Det skal sies at jeg ikke hadde noe særlig tro på dette. Etter slaget hadde jeg testet en rekke forskjellige tilskudd, i håp om en mirakelkur.

 

Ingenting å tape

Men jeg var villig til å prøve alt for å bli bedre. Jeg testet derfor ut sjøpølseekstraktet. Etter noen måneder begynte det å skje ting med kroppen min. Små, men tydelige endringer. Jeg var mye mindre uvel, og tendensen til å være småsyk hele tiden forsvant. Den mest markante endringen var kombinasjonen av ren fysisk styrke og livsglede, som gradvis ble sterkere.

Dette la også mine terapeuter merke til, og ba meg gi litt mer på trening. Når jeg gjorde det så begynte det for alvor å komme forbedringer. Jo mer jeg trente, jo sterkere ble jeg, og humør og overskudd fulgte tett på.

 

Livet i dag

Jeg lever et svært aktivt liv, og er skikkelig stolt av resultatene mine etter rekonvalesensperioden. Jeg trener mye, og går i flere timer hver dag, uten å få slitasjeskader. For 3 år siden klarte jeg knapt å løfte en gaffel til munnen. Nå, i en alder av nesten 60 år, løfter jeg  90 kg i benkpress! Den følelsen av mestring og livsglede er nesten ubeskrivelig. Hver dag jeg står opp for å ta fatt på dagens gjøremål er en gave jeg nyter til fulle.

 

Forskning

Som følge av min opplevelse med tilskuddet, så har jeg engasjert meg i et forskningsprosjekt på sjøpølse. Prosjektet, som skal gå over 5 år, er et samarbeid mellom Seafood Home og SINTEF i Trondheim, der flere forskere viste stor interesse for mine resultater. Hensikten med prosjektet er å studere helseeffekter ved inntak av sjøpølse over tid.

Hvorfor Aminoblue?

  • Flere næringsstoffer med dokumentert effekt enn i noe annet tilskudd!
  • 90% av kundene opplever positiv endringer ila. 6-12 måneder
  • Bærekraftig miljøavtrykk med naturlig produksjon
  • 100% organisk og ingen kjemiske tilsetninger
Ole Kristian fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag i 2015

I 2016 kunne jeg knapt løfte gaffelen til munnen

Nå løfter jeg 90 kg i benkbress, og er i mitt livs form! Hvordan er det mulig? – Møt Ole Kristian Riise Hjerneslaget I 2015 ble jeg rammet av hjerneslag. Slaget kom, som de ofte gjør, etter altfor mye stress både på jobb og i fritiden. Jeg hadde over lengre tid tatt på meg for I 2016 kunne jeg knapt løfte gaffelen til munnen

Å leve uten smerter, det er nesten ikke til å tro

Jørgen Esbjerg, 59 år gammel, har gjennom det meste av sitt voksne liv slitt med muskel- og leddsmerter.

Nakken og rygg var nesten ikke til å holde ut. Så fant hun en uventet løsning

Marit Skogseth har i mange år levd med konstante smerter i nakke, skuldre og hode. Hun beskriver en hverdag preget av ubehag, stivhet, og en intens hodepine som ikke ville gi slipp.

Sjøpølse har fått mye oppmerksomhet de siste årene, og det er ikke uten grunn.

Sjøpølse har fått mye oppmerksomhet de siste årene, og det er ikke uten grunn.

Sjøpølse – er den virkelig næringsbomben som alle snakker om?

Sjøpølse har fått økende oppmerksomhet fra både ernæringseksperter, presse og forskere den siste tiden. Så hva er det som gjør sjøpølse interessant?

Les mer om de skjulte egenskapene til sjøpølse

Kun
499,-
pr mnd

Aminoblue box
Få ditt abonnement her

  • Ingen bindingstid
  • Ingen skjulte kostnader
  • Gratis levering

Hva er Aminoblue?

Aminoblue er et næringsmiddel laget av sjøpølse. Sjøpølser har viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter som gir viktige helsefordeler.

Sjøpølse har et usedvanlig høyt innhold av viktige næringsstoffer som kroppen vår trenger. Den er veldig høy i protein, og spesielt kollagen.

Ulike studier har vist at komponentene i sjøpølse kan styrke immunforsvaret og forbedre sykdomsresistensen.

Les mer her
Kirsti Lunds reise mot bedre helse: Aminoblue gjorde forskjellen

Det var nesten umulig å løfte armene. Så skjedde det noe utrolig

Kirsti Lund har, som mange andre, opplevd hvordan et stillesittende liv foran datamaskinen kan påvirke kroppen.
Opplevelsen av Aminoblue: Venke Irene Nilsens historie

Hver morgen våknet jeg med hovne og stive fingre

Venke Irene Nilsen, en aktiv kvinne som har tilbrakt mange år med å nyte utendørsaktiviteter og håndarbeid, opplevde etter hvert at kroppen hennes ikke spilte p...

Etter jeg begynte med Aminoblue og kjente virkninga ….. så fikk jeg faktisk et nytt liv

For fem år siden ble jeg anbefalt å prøve det mot leddgiktsmerten i hendene mine. Jeg hadde prøvd forskjellige kosttilskudd over lengre