«Jeg skulle egentlig ikke overlevd hjerneslaget» – Møt Ole Kristian Riise

"Jeg skulle egentlig ikke overlevd hjerneslaget" - Møt Ole Kristian Riise

Likevel er jeg i en alder av snart 60 år, i mitt livs form. Hvordan er det mulig?

Ole Kristian Riise (58) fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag

Ole Kristian Riise (58) fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag

 

Hjerneslaget

I 2015 ble jeg rammet av hjerneslag. Slaget kom, som de ofte gjør, etter altfor mye stress både på jobb og i fritiden. Jeg hadde over lengre tid tatt på meg for mye, og vært uheldig med utfallet. Det var en dramatisk opplevelse, og uten rask og kyndig hjelp ville jeg nok ikke overlevd.

Tiden etter

Hjerneslagspasienter har daglige utfordringer som andre mennesker ikke ser. Kontroll med armer og bein blir dårligere, vanlige ord forsvinner fra daglig tale, og korttidsminnet svikter til tider.  Jeg fikk sterkt nedsatt førlighet i fingre og ansikt, noe som gjorde selv de enkleste gjøremål nesten uoverkommelige.
Slitasje i muskler og ledd, som jeg også hadde før hjerneslaget, ble langt tøffere.

Livsnødvendige medisiner hadde bivirkningen at all mat smakte generelt dårlig; spesielt sjømat var vanskelig. Fisk og sjømat har alltid gjort meg uvel, selv om jeg ikke har noen påvist allergi.

Veien tilbake

Perioden etter slaget var ekstremt tøff. Jeg hadde et flere måneders rehabiliteringsopphold, uten de helt store fremskritt.
Men så kom jeg tilfeldigvis i kontakt med en japaner, som tipset meg om tørket sjøpølse. Han hevdet at nettopp dette bunndyret inneholdt så mye bra stoffer at det kunne ha en god effekt på min tilstand.

Det skal sies at jeg ikke hadde noe særlig tro på dette. Etter slaget hadde jeg testet en rekke forskjellige tilskudd, i håp om en mirakelkur.

Ingenting å tape

Men jeg var villig til å prøve alt for å bli bedre. Jeg testet derfor ut sjøpølseekstraktet. Etter noen måneder begynte det å skje ting med kroppen min. Små, men tydelige endringer. Jeg var mye mindre uvel, og tendensen til å være småsyk hele tiden forsvant. Den mest markante endringen var kombinasjonen av ren fysisk styrke og livsglede, som gradvis ble sterkere.

Dette la også mine terapeuter merke til, og ba meg gi litt mer på trening. Når jeg gjorde det så begynte det for alvor å komme forbedringer. Jo mer jeg trente, jo sterkere ble jeg, og humør og overskudd fulgte tett på.

Livet i dag

Jeg lever et svært aktivt liv, og er skikkelig stolt av resultatene mine etter rekonvalesensperioden. Jeg trener mye, og går i flere timer hver dag, uten å få slitasjeskader. For 3 år siden klarte jeg knapt å løfte en gaffel til munnen. Nå, i en alder av nesten 60 år, løfter jeg  90 kg i benkpress! Den følelsen av mestring og livsglede er nesten ubeskrivelig. Hver dag jeg står opp for å ta fatt på dagens gjøremål er en gave jeg nyter til fulle.

Forskning

Som følge av min opplevelse med tilskuddet, så har jeg engasjert meg i et forskningsprosjekt på sjøpølse. Prosjektet, som skal gå over 5 år, er et samarbeid mellom Seafood Home og SINTEF i Trondheim, der flere forskere viste stor interesse for mine resultater. Hensikten med prosjektet er å studere helseeffekter ved inntak av sjøpølse over tid.

Prøv Aminoblue i dag!

Kun kr. 499,- pr måned
Ink. porto/levering

Seafood Trade AS

Amino Blue
Kupongkode - GJELDER FØRSTE MÅNED
Pris per mnd kr 0,00


 

NB! Aminoblue er IKKE et medisinsk preparat, og må ikke under noen omstendighet erstatte medisiner eller næringsmidler anbefalt av din lege. Men, Aminoblue er et supplement som har potensiale til å støtte opp og hjelpe din helse gjennom regelmessig bruk. Det anbefales å bruke tilskuddet i minst 6 måneder for å kunne oppnå noen effekt.