fbpx
Vi har for tiden problemer med betalingsfunksjonen. Vi jobber med dette, og vil snarlig ha denne i stand.
Ole Kristian fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag i 2015

"Etter hjerneslaget for 3 år siden kunne jeg knapt løfte en gaffel til munnen"

Nå, tidlig i 60 årene, løfter jeg 90 kg i benkbress, og er i mitt livs form! Hvordan er det mulig? - Møt Ole Kristian Riise

Ole Kristian fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag i 2015

Jeg skulle egentlig ikke overlevd hjerneslaget! — Ole Kristian Riise

 

Hjerneslaget

I 2015 ble jeg rammet av hjerneslag. Slaget kom, som de ofte gjør, etter altfor mye stress både på jobb og i fritiden. Jeg hadde over lengre tid tatt på meg for mye, og vært uheldig med utfallet. Det var en dramatisk opplevelse, og uten rask og kyndig hjelp ville jeg nok ikke overlevd.

Tiden etter

Hjerneslagspasienter har daglige utfordringer som andre mennesker ikke ser. Kontroll med armer og bein blir dårligere, vanlige ord forsvinner fra daglig tale, og korttidsminnet svikter til tider.  Jeg fikk sterkt nedsatt førlighet i fingre og ansikt, noe som gjorde selv de enkleste gjøremål nesten uoverkommelige.
Slitasje i muskler og ledd, som jeg også hadde før hjerneslaget, ble langt tøffere.

Livsnødvendige medisiner hadde bivirkningen at all mat smakte generelt dårlig; spesielt sjømat var vanskelig. Fisk og sjømat har alltid gjort meg uvel, selv om jeg ikke har noen påvist allergi.

 

Veien tilbake

Perioden etter slaget var ekstremt tøff. Jeg hadde et flere måneders rehabiliteringsopphold, uten de helt store fremskritt.
Men så kom jeg tilfeldigvis i kontakt med en japaner, som tipset meg om tørket sjøpølse. Han hevdet at nettopp dette bunndyret inneholdt så mye bra stoffer at det kunne ha en god effekt på min tilstand.

Det skal sies at jeg ikke hadde noe særlig tro på dette. Etter slaget hadde jeg testet en rekke forskjellige tilskudd, i håp om en mirakelkur.

 

Ingenting å tape

Men jeg var villig til å prøve alt for å bli bedre. Jeg testet derfor ut sjøpølseekstraktet. Etter noen måneder begynte det å skje ting med kroppen min. Små, men tydelige endringer. Jeg var mye mindre uvel, og tendensen til å være småsyk hele tiden forsvant. Den mest markante endringen var kombinasjonen av ren fysisk styrke og livsglede, som gradvis ble sterkere.

Dette la også mine terapeuter merke til, og ba meg gi litt mer på trening. Når jeg gjorde det så begynte det for alvor å komme forbedringer. Jo mer jeg trente, jo sterkere ble jeg, og humør og overskudd fulgte tett på.

 

Livet i dag

Jeg lever et svært aktivt liv, og er skikkelig stolt av resultatene mine etter rekonvalesensperioden. Jeg trener mye, og går i flere timer hver dag, uten å få slitasjeskader. For 3 år siden klarte jeg knapt å løfte en gaffel til munnen. Nå, i en alder av nesten 60 år, løfter jeg  90 kg i benkpress! Den følelsen av mestring og livsglede er nesten ubeskrivelig. Hver dag jeg står opp for å ta fatt på dagens gjøremål er en gave jeg nyter til fulle.

 

Forskning

Som følge av min opplevelse med tilskuddet, så har jeg engasjert meg i et forskningsprosjekt på sjøpølse. Prosjektet, som skal gå over 5 år, er et samarbeid mellom Seafood Home og SINTEF i Trondheim, der flere forskere viste stor interesse for mine resultater. Hensikten med prosjektet er å studere helseeffekter ved inntak av sjøpølse over tid.

Hjerneslag
Hjerneslag (også kjent som apoplexia cerebri, apopleksi, cerebralt insult eller slag) er en fellesbetegnelse på sykdomstilstander som skyldes en plutselig forstyrrelse av blodsirkulasjonen i hjernen. I 90 prosent av tilfellene skyldes hjerneslaget at en blodåre tilstoppes på grunn av en blodpropp, som kalles et hjerneinfarkt. I ti prosent av tilfellene skyldes det en hjerneblødning, fordi en blodåre sprekker på grunn av sykdom i blodåreveggen.

Bestill Aminoblue her!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vilkar
Nyhetsbrev

Bestill Aminoblue her!

Vi utvikler for tiden nye hjemmesider. Vi tar derfor bestillinger pr telefon + 47 917 54 914 eller på epost salg@aminoblue.no

Påkrevde felter er merket med*

[simpay id="2695"]

Et enestående næringsrikt kosttilskudd

Har du slitasjesmerter, vonde muskler eller ømme og stive ledd? Prøv kosttilskudd av sjøpølse med vår spesielt potente miks av 100% naturlige ingredienser!

Kun
499,-
pr mnd

Sea cucumber nutritional supplement - Aminoblue

Få abonnement her

  • Ingen bindingstid
  • Ingen sleipe rabattordninger
  • Kun et bunnsolid produkt!

Etter jeg begynte med Aminoblue og kjente virkninga ….. så fikk jeg faktisk et nytt liv

"Etter jeg begynte med Aminoblue og kjente virkninga ….. så fikk jeg faktisk et nytt liv"

Anne Margrethe hadde siden overgangsalderen slitt med blant annet artrose, migrene og vonde ledd. Så ble hun anbefalt Aminoblue.

Les Anne Margrethes historie her

Hvorfor Aminoblue?

  • Flere næringsstoffer med dokumentert effekt enn i noe annet tilskudd!

  • 90% av kundene opplever positiv endringer ila. 6-12 måneder

  • Bærekraftig miljøavtrykk med naturlig produksjon

  • 100% organisk og ingen kjemiske tilsetninger


 

NB! Aminoblue er IKKE et medisinsk preparat, og må ikke under noen omstendighet erstatte medisiner eller næringsmidler anbefalt av din lege. Men, Aminoblue er et supplement som har potensiale til å støtte opp og hjelpe din helse gjennom regelmessig bruk. Det anbefales å bruke tilskuddet i minst 6 måneder for å kunne oppnå noen effekt.

Advarsel: Personer med allergier for sjømat må utvise forsiktighet. Ved tvil, kontakt din fastlege.

Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler AminoBlue

Ved bestilling av AminoBlue, vil du få tilsendt3 måneders forbruk (180 kapsler) fordelt på 3 bokser. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med AminoBlue hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse praktisk og lettvint

Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned for kun kr 399,- pr måned. På alle forsendelser tilkommer Porto på kr. 99,-, og for faktura, et fakturagebyr på kr. 15,-

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. nsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille senest en måned før neste forsendelse leveres til deg. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Kundeservice

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 934 00 041 alle hverdager mellom klokken 10.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@aminoblue.no

Seafood Home stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger innen den tid som lovverket tillater. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en sikker og trygg handel.