Møt Laila Margrethe Hansen – 72 ÅR

Etter et langt yrkesliv som apoteker er Laila Margrethe en opplyst dame som vet viktigheten av å passe helsen. Men selv med denne kunnskapen kommer alderen snikende på uansett. Og med alder kommer en rekke slitasjeskader etter en uendelig rekke repeterte bevegelser.

Det beste er å ta preventive grep

Når hun nå er blitt pensjonist så er det viktig at helsen holder slik at hun kan nyte tiden til fulle. Et sunt kosthold, regelmessig trening og god mental helse er nøkkelvalg en kan gjøre selv for ha det bra. Men en kan rett og slett ikke ha kontroll på alt, så noen ganger er det nødvendig å spe på med noe ekstra.

Da Laila Margrethe fikk høre om Aminoble ble hun nyskjerrig og tenkte dette vil hun prøve.

«Jeg er pensjonist med en lang yrkeskarriere bak meg. (Jeg har jobbet på apotek i 52 år.) At kroppen fungerer er jo viktig for alle, og når man blir eldre er det særdeles viktig å ta hensyn til de signaler den gir. Jeg har selv erfart plager som har påvirket hverdagen, gjennom mange år.
Etter å ha hørt om Aminoblue for 1 ½ år siden, bestemte jeg meg for å prøve dette. Jeg er overbevist om at jeg tok det helt rette valget. I dag har jeg et godt liv, og nyter pensjonisttilværelsen uten plager og smerter.»

Etter å ha brukt Aminoblue regelmessig over en lengre periode så opplever hun at dette er helt riktig for henne. Stoffene i tilskuddet har funksjoner som hjelper på en rekke vanlige plager og problemer. I tillegg til å være et generelt supplement for en rekke vitaminer og proteiner, erstatter to tabletter de fleste stoffene en daglig trenger å få i seg fra sjømat. I dag slipper hun å leve med smerter og kan fokusere fullt og helt på å leve godt som pensjonist.