Vi har for tiden problemer med betalingsfunksjonen. Vi jobber med dette, og vil snarlig ha denne i stand.

Hvordan Bruke Aminoblue riktig

Viktig å tenke på:

  • Forbruk av kosttilskudd er ikke en erstatning for et variert kosthold. AminoBlue er ikke et legemiddel. En kan ikke forvente store endringer i sin situasjon hvis en ikke endrer kosthold eller beveger seg. Dette gjelder forøvrig kosttilskudd generelt, og for en rekke andre næringsmidler.

 

Hvem kan bruke AminoBlue?

  • Aminoblue er et produkt som er fremstilt på 100% naturlig måte, uten kjemisk bearbeidelse eller tilsatte substanser. Det innebærer, med noen få unntak som nevnes i listen under, at alle som ønsker kan benytte det.

 

Hvem bør ikke bruke AminoBlue?

  • Personer som sliter med generell allergi bør utvise forsiktighet med Aminoblue på lik linje som alle andre mat og næringsmidler som inneholder allergener. Herunder er de som har sjømatsallergi er i særlig grad utsatt for fysiske reaksjoner.
  • I situajonser der en bruker medisiner etter skade eller kroniske sykdommer skal en være spesielt forsiktig
  • Spedbarn er spesielt utsatt for alle typer bakterier og stoffer, så det anbefales å utvise stor forsiktighet med bruk hos de minste

Retningslinjer for bruk:

  1. Anbefalt inntak er 2 kapsler per dag.

  2. Ikke ta mer enn anbefalt dose.

  3. Oppbevares utilgjengelig for barn.

  4. Kan gi allergiske reaksjoner ved allergi overfor fisk og/eller skalldyr.

  5. Utvis generell forsiktighet ved bruk av kosttilskudd, som du ville gjort det med alle andre næringsmidler.
Advarsel: Personer med allergier for sjømat må utvise forsiktighet. Ved tvil, kontakt din fastlege.

Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler AminoBlue

Ved bestilling av AminoBlue, vil du få tilsendt3 måneders forbruk (180 kapsler) fordelt på 3 bokser. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med AminoBlue hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse praktisk og lettvint

Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned for kun kr 399,- pr måned. På alle forsendelser tilkommer Porto på kr. 99,-, og for faktura, et fakturagebyr på kr. 15,-

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. nsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille senest en måned før neste forsendelse leveres til deg. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Kundeservice

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 934 00 041 alle hverdager mellom klokken 10.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@aminoblue.no

Seafood Home stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger innen den tid som lovverket tillater. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en sikker og trygg handel.