fbpx
Vi har for tiden problemer med betalingsfunksjonen. Vi jobber med dette, og vil snarlig ha denne i stand.

"Etter jeg begynte med Aminoblue og kjente virkninga ….. så fikk jeg faktisk et nytt liv"

Anne Margrethe hadde siden overgangsalderen slitt med blant annet artrose, migrene og vonde ledd. Så ble hun anbefalt Aminoblue.

 

Vi lar Margrethe selv fortelle historien i denne videoen, og legger ved her hvorfor hun gjør dette.

"Grunnen til at jeg stiller opp og lager denne reklamen på en måte da for aminoblue er at jeg synes andre skal få lov å få sjansen til å prøve det som meg, og sjå at det er hjelp. Jeg har jo et barnebarn med psoreasis som har begynt med og tatt de tablettan og hun har jo blitt bra.

Men, hun må huske på å ta tablettene hele tia, ellers kommer psoreasisen att. Og jeg tenker at psoreasis og det med leddproblemer da, som jeg hadde, er slike ting som hemmer deg.

Å bli frisk, det ønsker jeg at alle kan bli. Og dette er virkelig en sjanse, og det er , som sagt ufarlige tabletter å ta, uten bivirkninger.

- Anne Margrethe Sørli Bolneset

Artrose
Artrose kan gjøre leddene stive og smertefulle. Hverdagslige gjøremål, som å reise seg fra stolen eller knytte skolissene, kan bli vanskelige. Selv om det ikke finnes noen kur for artrose, finnes det behandling som kan lette artroseplagene og gjøre det lettere å bevege seg.

Artrose, eller slitasjegikt, er en sykdom som rammer leddene. Hyppigst rammes leddene i knærne, hoftene, hendene og ryggraden. Ved artrose blir brusken i leddet gradvis slitt ned, og kan etter hvert forsvinne helt.

Risikoen for å utvikle artrose øker med alderen. Sykdommen forekommer hyppigst fra 45–50 årsalder og oppover. Andre faktorer som spiller inn kan være overvekt, tidligere skader eller at du har familiemedlemmer med artrose.
Les mer på sidene til Helsenorge

Bestill Aminoblue her!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vilkar
Nyhetsbrev

Bestill Aminoblue her!

Vi utvikler for tiden nye hjemmesider. Vi tar derfor bestillinger pr telefon + 47 917 54 914 eller på epost salg@aminoblue.no

Påkrevde felter er merket med*

[simpay id="2695"]


 

NB! Aminoblue er IKKE et medisinsk preparat, og må ikke under noen omstendighet erstatte medisiner eller næringsmidler anbefalt av din lege. Men, Aminoblue er et supplement som har potensiale til å støtte opp og hjelpe din helse gjennom regelmessig bruk. Det anbefales å bruke tilskuddet i minst 6 måneder for å kunne oppnå noen effekt.

Advarsel: Personer med allergier for sjømat må utvise forsiktighet. Ved tvil, kontakt din fastlege.

Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler AminoBlue

Ved bestilling av AminoBlue, vil du få tilsendt3 måneders forbruk (180 kapsler) fordelt på 3 bokser. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med AminoBlue hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse praktisk og lettvint

Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned for kun kr 399,- pr måned. På alle forsendelser tilkommer Porto på kr. 99,-, og for faktura, et fakturagebyr på kr. 15,-

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. nsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille senest en måned før neste forsendelse leveres til deg. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Kundeservice

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 934 00 041 alle hverdager mellom klokken 10.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@aminoblue.no

Seafood Home stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger innen den tid som lovverket tillater. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en sikker og trygg handel.