D-vitamin kosttilskudd sjøpølse

D-vitamin kosttilskudd sjøpølse

D-vitamin hjelper opptak av kalsium i kroppen som igjen bidrar til å holde god tannhelse og styrke skjelettet. Aminoblue har naturlig høyt innhold av D-vitamin samt en rekke andre viktige næringsstoffer.

Bestill i dag

 

D-vitamin kosttilskudd sjøpølse

En spesielt potent miks

Sjøpølse kosttilskudd har en spesielt potent miks

Som et 100% naturlig fremstilt næringsmiddel, så går ingen stoffer tapt i produksjonen. I Aminoblue får en med seg hele spekteret.

Er du sliten og får for lite sol?

Er du sliten og får for lite sol?

Solen er vår viktigste kilde til D-vitamin. Ettersom vi i store deler av året har lite sol har mange normenn i perioder økt behov for D-vitamin. D- vitamin er er viktig for opptak av kalsium i kroppen. Det gir sterk benstruktur og god tannhelse. Mangel på D-vitamin kan bla. føre til utmattelse, svekket immunsystem, samt smerter i muskler og ledd. Sjøpølse er naturlig rikt på D-vitamin, og ettersom fremstillingen av Aminoblue er 100% naturlig, så får du hele vitamininnholdet med i tilskuddet.

Bestill i dag

BRUKERHISTORIE: Les om Ole Kristian sin sterke opplevelse!

Ole Kristian Riise (58) fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag - Aminoblue Sjøpølse kosttilskudd

Jeg skulle egentlig vært død etter hjerneslag!

Likevel er jeg i en alder av snart 60 år, i mitt livs form. Hvordan er det mulig? - Møt Ole Kristian Riise.

Ole Kristian Riise (58) fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag. Hans opplevelser er en unik historie, så vidt vi vet. Du kan lese mer om hans både utrolige og inspirerende fortelling om veien tilbake etter hjerneslag i vår nye artikkel. Les Ole Kristian sin historie

Sjøpølse - er den virkelig næringsbomben alle snakker om?

Sjøpølse - er den virkelig næringsbomben alle snakker om?

Sjøpølse har fått økende oppmerksomhet fra både ernæringseksperter, presse og forskere den siste tiden. Så hva er det som gjør sjøpølsa interessant?

Les mer om Sjøpølse


 

NB! Aminoblue er IKKE et medisinsk preparat, og må ikke under noen omstendighet erstatte medisiner eller næringsmidler anbefalt av din lege. Men, Aminoblue er et supplement som har potensiale til å støtte opp og hjelpe din helse gjennom regelmessig bruk. Det anbefales å bruke tilskuddet i minst 6 måneder for å kunne oppnå noen effekt.

Viktig informasjon:Pga trykkfeil, er "spor av fisk og skalldyr" er ikke kommet med på selve esken.