D-vitamin kosttilskudd sjøpølse

D-vitamin hjelper opptak av kalsium i kroppen som igjen bidrar til å holde god tannhelse og styrke skjelettet. Aminoblue har naturlig høyt innhold av D-vitamin samt en rekke andre viktige næringsstoffer.

Bestill i dag

 

D-vitamin kosttilskudd sjøpølse

En spesielt potent miks

Sjøpølse kosttilskudd har en spesielt potent miks

Som et 100% naturlig fremstilt næringsmiddel, så går ingen stoffer tapt i produksjonen. I Aminoblue får en med seg hele spekteret.

Er du sliten og får for lite sol?

Er du sliten og får for lite sol?

Solen er vår viktigste kilde til D-vitamin. Ettersom vi i store deler av året har lite sol har mange normenn i perioder økt behov for D-vitamin. D- vitamin er er viktig for opptak av kalsium i kroppen. Det gir sterk benstruktur og god tannhelse. Mangel på D-vitamin kan bla. føre til utmattelse, svekket immunsystem, samt smerter i muskler og ledd. Sjøpølse er naturlig rikt på D-vitamin, og ettersom fremstillingen av Aminoblue er 100% naturlig, så får du hele vitamininnholdet med i tilskuddet.

 

Bestill i dag

BRUKERHISTORIE: Les om Ole Kristian sin sterke opplevelse!

Jeg skulle egentlig ikke overlevd hjerneslaget! - Aminoblue

Ole Kristian fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag i 2015

For 3 år siden kunne jeg knapt løfte en gaffel til munnen

Nå, i en alder av snart 60 år, løfter jeg 90 kg i benkbress, og er i mitt livs form! Hvordan er det mulig? ...Les Ole Kristian sin utrolige historie

Sjøpølse - er den virkelig næringsbomben alle snakker om?

Sjøpølse - er den virkelig næringsbomben alle snakker om?

Sjøpølse har fått økende oppmerksomhet fra både ernæringseksperter, presse og forskere den siste tiden. Så hva er det som gjør sjøpølsa interessant?

Les mer om Sjøpølse


 

NB! Aminoblue er IKKE et medisinsk preparat, og må ikke under noen omstendighet erstatte medisiner eller næringsmidler anbefalt av din lege. Men, Aminoblue er et supplement som har potensiale til å støtte opp og hjelpe din helse gjennom regelmessig bruk. Det anbefales å bruke tilskuddet i minst 6 måneder for å kunne oppnå noen effekt.

Viktig informasjon:Pga trykkfeil, er "spor av fisk og skalldyr" er ikke kommet med på selve esken.
Advarsel: Personer med allergier for sjømat må utvise forsiktighet. Ved tvil, kontakt din fastlege.

Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler AminoBlue

Ved bestilling av AminoBlue, vil du få tilsendt3 måneders forbruk (180 kapsler) fordelt på 3 bokser. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med AminoBlue hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse praktisk og lettvint

Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned for kun kr 399,- pr måned. På alle forsendelser tilkommer Porto på kr. 99,-, og for faktura, et fakturagebyr på kr. 15,-

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. nsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille senest en måned før neste forsendelse leveres til deg. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Kundeservice

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 934 00 041 alle hverdager mellom klokken 10.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@aminoblue.no

Seafood Home stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger innen den tid som lovverket tillater. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en sikker og trygg handel.