C-vitamin kosttilskudd sjøpølse

C-vitamin kosttilskudd sjøpølse

C-vitamin er viktig for å øke opptak av jern og en sterk antioksidant. Kostilskuddet Aminoblue har naturlig høyt innhold av C-vitaminsamt en rekke andre viktige næringsstoffer.

Bestill i dag

 

En spesielt potent miks

Sjøpølse kosttilskudd har en spesielt potent miks

Tilskuddet er naturlig rikt på C-vitamin, og som et 100% naturlig fremstilt næringsmiddel, så går ingen stoffer tapt i produksjonen. I Aminoblue får en med seg hele spekteret.

Allergisk mot citrus eller tomater?

Allergisk mot citrus eller tomater?

Manglende tilgang eller allergier kan føre til at du ikke får nok C-vitamin. Det finnes godt med C-vitamin i andre matvarer, som en del vanlige bær, nypoteter, paprika, brokkoli, tomater og Kålrot og spinat. Aminoblue som er basert på sjøpølse er en av få kilder til C-vitamin som ikke er plantebasert. Det gjør den til godt egnet Vitamin-C kilde for allergikere og de som har dårlig tilgang på ovenenvnte nevnte matvarer.

Bestill i dag

BRUKERHISTORIE: Les om Ole Kristian sin sterke opplevelse!

Ole Kristian Riise (58) fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag - Aminoblue Sjøpølse kosttilskudd

Jeg skulle egentlig vært død etter hjerneslag!

Likevel er jeg i en alder av snart 60 år, i mitt livs form. Hvordan er det mulig? - Møt Ole Kristian Riise.

Ole Kristian Riise (58) fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag. Hans opplevelser er en unik historie, så vidt vi vet. Du kan lese mer om hans både utrolige og inspirerende fortelling om veien tilbake etter hjerneslag i vår nye artikkel. Les Ole Kristian sin historie

Sjøpølse - er den virkelig næringsbomben alle snakker om?

Sjøpølse - er den virkelig næringsbomben alle snakker om?

Sjøpølse har fått økende oppmerksomhet fra både ernæringseksperter, presse og forskere den siste tiden. Så hva er det som gjør sjøpølsa interessant?

Les mer om Sjøpølse


 

NB! Aminoblue er IKKE et medisinsk preparat, og må ikke under noen omstendighet erstatte medisiner eller næringsmidler anbefalt av din lege. Men, Aminoblue er et supplement som har potensiale til å støtte opp og hjelpe din helse gjennom regelmessig bruk. Det anbefales å bruke tilskuddet i minst 6 måneder for å kunne oppnå noen effekt.

Viktig informasjon:Pga trykkfeil, er "spor av fisk og skalldyr" er ikke kommet med på selve esken.