Vi har for tiden problemer med betalingsfunksjonen. Vi jobber med dette, og vil snarlig ha denne i stand.

Brukerhistorier

Ekte mennesker, ekte historier, ekte opplevelser

Etter lengre tids bruk har en rekke av våre brukere opplevd til dels store endringer i sin livssituasjon. På denne siden kan du lese det med deres egne ord.

Ole Kristian Riise (58) fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag

Jeg skulle egentlig ikke overlevd hjerneslaget!

Likevel er jeg i en alder av snart 60 år, i mitt livs form. Hvordan er det mulig? - Møt Ole Kristian Riise.

Ole Kristian Riise (58) fikk livet snudd på hodet etter hjerneslag. Hans opplevelser er en unik historie, så vidt vi vet. Du kan lese mer om hans både utrolige og inspirerende fortelling om veien tilbake etter hjerneslag i denne artikkelenLes Ole Kristians historieLes også

Sjøpølse - er den virkelig næringsbomben alle snakker om?

Sjøpølse - er den virkelig næringsbomben alle snakker om?

Sjøpølse har fått økende oppmerksomhet fra både ernæringseksperter, presse og forskere den siste tiden. Så hva er det som gjør sjøpølsa interessant?

Les mer om Sjøpølse
Bestill Aminoblue her!

Bestill Aminoblue her!

Vi utvikler for tiden nye hjemmesider. Vi tar derfor bestillinger pr telefon + 47 917 54 914 eller på epost okr@aminoblue.no

Påkrevde felter er merket med*

Seafood Home

Abonnement Amino Blue sjøpølse kapsler

Advarsel: Personer med allergier for sjømat må utvise forsiktighet. Ved tvil, kontakt din fastlege.

Abonnementsbetingelser

Abonnementsfordeler AminoBlue

Ved bestilling av AminoBlue, vil du få tilsendt3 måneders forbruk (180 kapsler) fordelt på 3 bokser. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med AminoBlue hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste.

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse praktisk og lettvint

Som abonnement får du faste forsendelser hver tredje måned for kun kr 399,- pr måned. På alle forsendelser tilkommer Porto på kr. 99,-, og for faktura, et fakturagebyr på kr. 15,-

Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense.

Returrett av varer i abonnement

Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. nsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille senest en måned før neste forsendelse leveres til deg. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Kundeservice

Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 934 00 041 alle hverdager mellom klokken 10.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@aminoblue.no

Seafood Home stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger innen den tid som lovverket tillater. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en sikker og trygg handel.